Kolonel Palmstraat 8 A

Naarden

Kolonel Palmstraat 8 A NAARDEN

Omschrijving

Met een fraai uitzicht over de weilanden, op de 2e etage gelegen 3-kamerappartement met balkon. De woning heeft een sfeervolle woonkamer en 2 slaapkamers. Naarden-Vesting met tal van gezellige winkeltjes en restaurants is binnen 5 fietsminuten bereikbaar, maar ook het centrum en station van Bussum bevindt zich op fietsafstand. Het appartement ligt verder super gunstige ten opzichte van de snelweg A1.
Indeling
Centrale, afgesloten entree met trappenhuis.
Appartement op de 2e verdieping:
Entree, hal met wc en meterkast. Keuken met CV-opstelling en doorgang naar de badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger. Slaapkamer met deur naar het overdekte balkon aan de voorzijde. Sfeervolle woon-/eetkamer gelegen aan de voorzijde met een mooi vrij en landelijk uitzicht. Het overdekte balkon is tevens vanuit de woonkamer toegankelijk. Via de woonkamer is de 2e slaapkamer te bereiken.
Onder de appartementen is in de onderbouw een ruime berging aanwezig.
Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 57 m²
- 2 slaapkamers
- Energielabel C
- Het appartement is belast met erfpacht (Koop Goedkoop) uitgegeven door Dudok Wonen.
"Koop Goedkoopwoningen" zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt in 2023 € 90,87 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is onder het huidige fiscale regime net als rente aftrekbaar op de inkomstenbelasting. Bij doorverkoop herleeft de kortingsregeling en begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.
-De koper MOET het appartement zelf bewonen!
-De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.
-De servicekosten bedragen circa € 104,52 per maand

In verband met de Koop Goedkoop regeling dient het transport te lopen via een van de volgende notariskantoren:
HILVERSUM Davina & Partners of Van Hengstum & Stolp Netwerk notarissen
LOOSDRECHT Notariaat Wijdemeren

Oplevering in overleg.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media