Capittenweg 13 A

Blaricum

Capittenweg 13 A BLARICUM

Omschrijving

In het oude centrum van Blaricum gelegen, op loopafstand van winkels, restaurants, scholen en natuurgebied, goed onderhouden achterste deel van voormalige boerderij met vrij gelegen tuin en oprit met plek voor 2 auto's.
Dit goed onderhouden in 2003 fraai uitgebouwde woonhuis is gelegen in de kern van het karakteristieke oude dorp, en heeft een mooi perceel van 357m².
De uitbouw is met liefde en met oog voor de traditionele bouwstijl uitgevoerd met fraaie details zoals knipvoegen, zinken hemelwaterafvoeren en originele stal raampjes.
Door de ligging achteraf is de woning zeer vrij gelegen en is privacy gegarandeerd!

Begane grond: entree met hal, garderobe, modern toilet (2017) met fontein en urinoir, sfeervolle eetkamer met trap naar de verdieping, de half open keuken kan worden afgesloten middels openslaande deuren met mooi bewerkt glas. De royale en lichte woonkamer is in 2003 samen met de bovenverdieping en het souterrain aan het oorspronkelijke woonhuis toegevoegd en is zowel via de keuken als de eetkamer bereikbaar. In de woonkamer zijn 2 deuren naar de tuin.
Verdieping: overloop, vier in grote variërende slaapkamers, moderne badkamer (2017) met een bad, ruime inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen douche met wastafel en een vide met schuifkasten. Ook is hier de stortkoker voor de vuile was.
Souterrain: Bij het uitbouwen van de woning is een groot souterrain (met een plafond hoogte van 2.45 m) gerealiseerd dat van buitenaf bereikbaar is. Ideaal voor werken aan huis, een gym of als relax ruimte voor de kinderen. De stortkoker komt hier ook uit zodat de was rechtstreeks de wasmachine in kan.

In de zeer privé gelegen en zonnige tuin is meteen achter het huis een terras en achterin staat een sfeervolle overdekte veranda waar ook in de koudere avonden heerlijk van buiten genoten kan worden. De schuur biedt ruim voldoende plaats voor de fietsen en het tuingereedschap.

Bijzonderheden:
• De woning is goed onderhouden en kan zo betrokken worden.
• Perceel oppervlak is 357 m²
• Woonoppervlakte is 196 m² conform de meetinstructie.

Oplevering in overleg

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media