Esther de Boer-Van Rijklaan 12

Bussum

UP makelaars Gooi Fransepad 7, Blaricum

Esther de Boer-Van Rijklaan 12 BUSSUM

Omschrijving

In een rustig straatje gelegen, ruime tussenwoning met voortuin en zonnige privacy biedende achtertuin op het Zuiden.
De woning is gelegen in woonwijk Ooster Eng in Bussum Zuid en ligt op een steenworp afstand van een basisschool, kinderdagverblijf en het winkelcentrum "Koekoeklaan". In de omgeving en op loopafstand zijn verder diverse basisscholen, voortgezet onderwijs, diverse speelmogelijkheden, sportaccommodaties (atletiek, voetbal, crossfietsen etc.) en de heerlijke Bussummerheide te vinden. Het NS station Bussum Zuid en het centrum van Bussum is op 5 minuten fietsafstand gelegen.

Indeling
Begane grond: entree, vestibule, hal, meterkast, wc met fonteintje, keuken, inpandige bergruimte met ook de CV ketel, ruime uitgebouwde woon/eetkamer met gashaard en schuifpui naar de zonnige achtertuin.
Eerste verdieping: overloop, ruime hoofdslaapkamer met balkon, twee ruime slaapkamers, badkamer met bad, wc, en 2 wastafels.
Via een vaste trap is de sta hoge zolder te bereiken. Deze is nu in gebruik als bergvliering, maar kan door een nokverhoging en dakkapel verbouwd worden tot ruime 4e slaapkamer.

Verderop in de straat is een ruime garage te koop. Deze garage wordt eerst aan de kopers van de woning aangeboden en als deze hier geen interesse in hebben via Funda aan andere gegadigden aangeboden. De prijs van deze garage is
€ 30.000,- k.k.

Bijzonderheden:
• De woning is goed onderhouden, maar zal waarschijnlijk door de nieuwe eigenaar gemoderniseerd worden.
• Aangezien de verkoper zelf niet in de woning gewoond heeft zullen de “niet-zelf-bewoningsclausule" alsmede de "ouderdomsclausule" in de koopovereenkomst worden opgenomen.
• De overdracht dient plaats te vinden bij Van Hengstum & Stolp Netwerk notarissen te Hilversum
• Perceel oppervlak van de woning is 167 m²
• Perceel oppervlak van de garage is 20 m²
• Woonoppervlakte is 111 m²

Oplevering in overleg
Voorbehoud gunning eigenaar

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media