Karel Doormanlaan 94

Bussum

Karel Doormanlaan 94 BUSSUM

Omschrijving

WAT EEN PRACHTIGE LOCATIE is het eerste wat in je opkomt als je hier voorrijdt.
Aan de voorzijde een ruim plantsoen en opzij zicht op de Bussumerheide. De straat over steken en je bent in het natuur gebied dat zich uitstrekt tussen Bussum, Hilversum en Laren!
Hoe mooi kan je het krijgen?!
De huidige bewoner heeft hier bijna 35 jaar met veel plezier gewoond en nu is het tijd voor de volgende bewoner.
Deze hoekwoning met diepe garage met berging is gebouwd in 1952, heeft 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een op het zuid westen gelegen achtertuin. Veel vergelijkbare woningen hebben een zogenaamde nokverhoging toegepast waardoor een extra ruime kamer gecreëerd is.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met trapopgang, wc met fonteintje, verdiepte trapkast, keuken met achterdeur en lekker lichte woon- en eetkamer met zijraam en schuifpui naar de zonnige achtertuin.
Verdieping: Overloop met aan de voorzijde de ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel en een slaapkamer en aan de achterzijde twee slaapkamers. De voormalige badkamer is nu in gebruik als waskamer.
Via een luik met trap aan de overloop is de bergvliering te bereiken. Hier is tevens de CV opstelling. Via het plaatsen van een vaste trap en het realiseren van een nokverhoging kan hier een ruime 4e slaapkamer gecreëerd worden.

Achter de tuin staat de ruime garage met een afgescheiden berging. De tuin is via de garage en via een toegangspoort te bereiken.

De woning heeft een zonnige privé gelegen achtertuin en een zonnige zijtuin welke nu wat begroeid is, maar erg ruim is.

In de nabije omgeving zijn diverse winkelcentra, bassischolen, een hertenkamp met gezellig restaurant aan de hei en sportaccommodaties te vinden. Uitvalswegen, treinstation Bussum-zuid en ook het gezellige centrum van Bussum zijn goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van de woning is ca 84 m².
- Perceeloppervlakte 298 m² !
- Voor de woning is het energielabel E
- In de koopovereenkomst zal de ouderdomsclausule worden opgenomen

Bent u benieuwd geworden naar deze goed ingedeelde en fantastisch gelegen woning en wilt u hier graag komen wonen? Bel dan snel voor een afspraak.

Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Oplevering in overleg

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media