Landstraat 20 C

Bussum

Landstraat 20 C BUSSUM

Omschrijving

In het gezellige centrum van Bussum ligt dit ruime 3-kamer appartement op de eerste verdieping. Te bereiken met de lift of de trap! Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw en een balkon. Winkels, station en ook uitvalswegen zijn dichtbij of goed bereikbaar.

Indeling: entree, hal met meterkast, zowel links als rechts van de hal een slaapkamer, moderne wc met wastafeltje, ruime speels ingedeelde woonkamer met half open moderne keuken en toegang naar het balkon, moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, bergkast met c.v.-opstelling en wasmachineaansluiting.
Op de begane grond van het complex is een goed bereikbare berging.
Het appartement is modern afgewerkt en goed onderhouden.
U kunt er zo in!

Bijzonderheden:
-Het appartement is belast met erfpacht (Koop Goedkoop) uitgegeven door Dudok Wonen.
"Koop Goedkoopwoningen" zijn betaalbaar doordat de grond niet gekocht maar in erfpacht wordt uitgegeven tegen een aanzienlijke korting. De canon (grondhuur) bij deze woning bedraagt € 113,84 per maand, maar dit bedrag wordt pas in het 11e jaar volledig betaald. De korting op de canon is het eerste jaar 100% (gratis dus). Het 2e jaar bedraagt de korting 90%, het 3e jaar 80% etc. De betaalde canon is onder het huidige fiscale regime net als rente aftrekbaar op de inkomstenbelasting. Bij doorverkoop herleeft de kortingsregeling en begint de nieuwe koper weer met een korting van 100%.
-De koper MOET het appartement zelf bewonen!
-De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.
-De servicekosten bedragen circa € 146,- per maand
-Woonoppervlak 68 m² , oppervlak berging 4,5 m²
-Een parkeervergunning is voor een klein bedrag bij de gemeente te krijgen. Voor zover bekend is er momenteel geen wachttijd.

In verband met de Koop Goedkoop regeling dient het transport te lopen via een van de volgende notariskantoren:
HILVERSUM Davina & Partners of Van Hengstum & Stolp Netwerk notarissen
LOOSDRECHT Notariaat Wijdemeren

Oplevering in overleg

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media