Ridderhoflaan 45

Vleuten

Ridderhoflaan 45 VLEUTEN

Omschrijving

In de gewilde en kindvriendelijke wijk "Odenvelt", op loopafstand van het centrum van Vleuten en het NS-station gelegen uitgebouwde hoekwoning met garage, ruime voor- en diepe achtertuin op het westen. De woning is ruim en praktisch ingedeeld en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers. Door de vrije ligging aan de achterzijde is er veel privacy en kan er heerlijk van de zonnige tuin genoten worden.

Indeling
Begane grond: entree / hal, trapkast met meterkast, toilet met fontein, lichte en naar de zijkant uitgebouwde woon- / eetkamer, functionele uitgebouwde keuken met achter een bijkeuken en een verdiepte berging/kelder en deur naar de achtertuin met achterom en garage.
1e verdieping: overloop, separaat toilet, 3 in grootte variërende slaapkamers, badkamer aan de voorzijde met wastafelmeubel en bad.
2e verdieping: middels vaste trap bereikbare voorzolder met cv-opstelling en bergruimte achter knieschotten, 4e (kleinere) slaapkamer met dakkapel en bergruimte achter knieschotten, 5e slaapkamer met dakkapel en ook weer bergruimte achter de knieschotten.

In de verrassend diepe achtertuin gelegen op het westen is het goed genieten van het buitenleven. Doordat er geen bebouwing achter de woning staat, zit u hier heerlijk vrij. Achterin de tuin staat de ruime garage die bereikbaar is via een doodlopende weg.

Deze fijne gezinswoning kan met de maatvoering en unieke ligging aan natuur, na de benodigde modernisering als een heerlijk thuis dienst doen!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 143 m²;
- Perceeloppervlak 309 m²;
- Circa 20 meter diepe achtertuin op het westen;
- Aan de achterzijde vrij, aan natuur en aan de kinderboerderij gelegen;
- Garage via doodlopende weg bereikbaar;
- Voor de woning is het energielabel D vastgesteld;
- In de koopovereenkomst zal de niet zelf bewoning clausule en ouderdomsclausule worden opgenomen.

Bent u benieuwd geworden naar deze goed ingedeelde en fantastisch gelegen woning en wilt u hier graag komen wonen? Bel dan snel voor een afspraak.

Oplevering in overleg

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media