Vaartweg 44 302

Hilversum

Vaartweg 44 302 HILVERSUM

Omschrijving

Licht en ruim appartement met eigen parkeerplaats in de fraaie Boomberg wijk.

Op de derde en tevens bovenste verdieping van wooncomplex "Bergstaete" ligt dit ruime 4 kamer appartement met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, een afsluitbare berging en een zonnig balkon op het zuidwesten met fraai uitzicht waar u kunt genieten van uw koffie of een goed glas wijn.

Dit rolstoelvriendelijke appartementencomplex heet iedere zelfstandig wonende vanaf 55 jaar van harte welkom. Als bewoner van dit mooie appartement kunt u indien gewenst ook gebruik maken van (woon)zorg in naastgelegen complex Boomberg, voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van liv-inn onder het kopje locaties en liv-inn-hilversum. De link kunt u vinden in de brochure of in de website van Bergstaete.

Indeling
Via het voorportaal met brievenbussen en bel komt u in de afgesloten gezamenlijke hal waar ook de lift is. Het appartement ligt op de 3e en bovenste etage.
Het appartement is zo ingedeeld dat via de hal ieder vertrek gemakkelijk te bereiken is. Aan de rechterkant is een kleinere slaap/werkkamer, het separate gastentoilet met wastafeltje, de badkamer met ligbad, wastafelmeubel, 2e wc en de wasmachine opstelling en vervolgens de slaapkamer met toegang tot het zonnige balkon. De slaapkamer heeft een half open verbinding naar de ruime zitkamer met prachtig vrij uitzicht. Via de zitkamer komt u in de compleet ingerichte half open keuken welke doorloopt in de aan de galerijzijde gelegen eetkamer.

Op de begane grond is een afgesloten privé berging en de parkeergarage is binnendoor te bereiken.

Voor meer informatie over het appartementencomplex kunt u ook terecht op de website www.bergstaete.nl

Bijzonderheden:
• Gelegen op een mooie locatie aan de kant van de Bergweg, vlakbij het Boombergpark, het gezellige centrum en met een bushalte voor de deur aan de Vaartweg;
• Privé parkeerplaats in parkeergarage;
• Afsluitbare berging;
• Gelegenheid tot veilig stallen van uw fiets;
• Aangezien de eigenaren hier niet zelf gewoond hebben zal de niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Oplevering is snel te realiseren.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media