Van der Marckstraat 6 c

Utrecht

Van der Marckstraat 6 c UTRECHT

Omschrijving

In de wijk Zuilen is deze goed onderhouden studio te koop. De studio ligt op fietsafstand van de oude binnenstad van Utrecht, de Universiteit en hogescholen. In de directe omgeving zijn alle benodigde voorzieningen, zoals openbaar vervoer, winkels en supermarkten, en voor de deur kun je gratis parkeren. Deze studio is zeer geschikt voor een starter op de woningmarkt.
De studio is onderdeel van een woonvereniging bestaande uit 21 studio’s. Een woonvereniging is een vorm van woningbezit waarbinnen een aantal mensen zich verenigt om relatief goedkoop eigen woningbezit te realiseren en eventueel via een parapluhypotheek een eigen hypothecaire financiering te kunnen krijgen. Op die manier ben je eigenaar van het door jou bewoonde gedeelte van de woning. Het voordeel van een woonvereniging is dat alle huisvestingskosten worden gedeeld.

Indeling:
Goed onderhouden entree en trapopgang voor 4 studio's. De aangeboden studio ligt op de tweede verdieping aan de voorzijde van de Van der Marckstraat.
Eigen entree studio, woonkamer met veel lichtinval en inbouwkast. De open keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, 2-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, elektrische boiler en aansluiting voor de wasmachine. Deze studio heeft een eigen badkamer die voorzien is van douche, toilet en wastafel.

De studio heeft een woonoppervlakte van circa 18,5 m².

BIJZONDERHEDEN:
• Zeer geschikt voor starters op de woningmarkt
• Indien u tot koop overgaat sluit u een overeenkomst met betrekking tot het exclusieve gebruik van een gedeelte (de studio) van een woonhuis. U wordt lid van de gezonde, actieve woonvereniging
• Bij het kopen van een lidmaatschapsrecht is eigen geld benodigd aangezien niet de volledige koopsom wordt gefinancierd
• Bouwjaar studio’s 2007
• Centrale ligging
• Verwarming d.m.v. een gemeenschappelijke C.V. ketel
• Servicekosten bedragen circa € 265-- per maand (inclusief energiegebruik (verwarmings- en elektrakosten), waterverbruik, opstalverzekering, internet, gemeentelijke heffingen, reservering onderhoud van gemeenschappelijke ruimten)
• Transport bij Notariskantoor van Limburg Stirum
• De eigenaar heeft de studio al jaren niet zelf bewoond, daarom zal een niet zelf bewoningsclausule worden opgenomen

Vraagprijs €119.500,- k.k.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media