Makelaar Haarlem - UP makelaars Haarlem

Makelaar Haarlem - UP makelaars Haarlem Haarlem
Makelaar Haarlem - UP makelaars Haarlem
Mijn Verkoopmakelaar

Makelaars met een hart voor Haarlem.


Haarlem is een geweldige stad om in te wonen en te werken. Haarlem met haar vele waterwegen, waaronder het prachtige Spaarne. Haarlem wordt door velen gezien als een kleiner alternatief voor Amsterdam. Geen wonder dat wij vaak het verzoek krijgen om aspirant huizenkopers uit Amsterdam te begeleiden naar een mooie woonplek in Haarlem. Dat kan natuurlijk! En wij zijn er goed in. Steeds vaker krijgen wij het verzoek als makelaar om zowel in 't Gooi als in Haarlem en omgeving te zoeken naar dat leuke huis. Ook dat doen wij graag met onze partner in 't Gooi.
Wij zijn een echt stadskantoor gelegen op de grens van Haarlem centrum en de Haarlemse Leidsebuurt. Bewust niet de meest verkopende makelaar van Haarlem en omgeving. Maar wel het meest betrokken makelaarskantoor van Haarlem en omgeving. Daardoor de beste resultaten.


Onze makelaardij ligt op een prachtige locatie. Wij zijn goed zichtbaar en bereikbaar om ons mooie dynamische beroep uit te oefenen.


Met een sterke presentatie en veel enthousiasme zijn wij voor jou de aangewezen makelaar in Haarlem en omgeving.

Of je nu wilt slagen in de koop van jouw nieuwe stekje of graag een top resultaat wilt halen bij de verkoop van jouw huidige woning; UP makelaars Haarlem staat graag voor jou klaar.

Makelaar Haarlem - UP makelaars Haarlem

Contactgegevens

Makelaar Haarlem - UP makelaars Haarlem
Oranjestraat 1
2012 VA Haarlem

023-7100550
officemanager@upmakelaars.nl
KvK nr. 78326273
BTW nr. 8262.86.550.B.01