Wie zijn up® makelaars

UP® makelaars is ontstaan uit een visie.

Makelaars met een visie

In iedere regio zijn grote makelaarskantoren te vinden, veelal met veel personeel en in een aantal gevallen ook met vestigingen in meerdere steden of dorpen.

UP® makelaars is anders, velen zeggen beter.

Vele kleinere makelaarskantoren merkten uit referenties en beoordelingen dat hun manier van werken tot de beste behoren. Mogelijk is dat omdat wij veel aandacht aan iedere opdracht kunnen besteden. Omdat wij alle tijd hebben voor onze opdrachten, kunnen wij ook echt gebruik maken van ons enorme netwerk.

Juist doordat wij allemaal kleinere zelfstandigen zijn, kunnen wij het aantal opdrachten beperkt houden. Zo hebben wij allemaal een maximum in gelijktijdig te koop staande woningen.

Dit maakte ons “United Professionals”.

Er ontbrak nog een klein ding; een gezamenlijke uitstraling naar buiten om de kwaliteit ook meer te etaleren. U begrijpt het al, zo ontstond United Professionals makelaars, nu het geregistreerde merk UP® makelaars. Een platform voor zelfstandige makelaars met alleen een gezamenlijke vlag en een beproefde eigen marketingformule.

Daarom hebben wij besloten meer goede makelaars te zoeken die samen, binnen één goed netwerk, de beste aankopen en verkopen van woningen kunnen realiseren.

Momenteel zijn wij op zoek naar (K)RMT makelaars die onze visie op een goed, stevig netwerk onderschrijven. Zowel voor UP® makelaars als voor AAN WATER WONEN® makelaars
Onze eerste gedachte gaat uit naar makelaars in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Amsterdam, 't Gooi en de Haarlemmermeer.
Wil jij je vestigen in een omliggende locatie binnen het Randstedelijk gebied, ook dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek.

Makelaars specialist Arnoud Ruhaak

"Ik wil laten zien dat dit anders kan!" riep ik 13 jaar geleden. En dat heb ik gedaan.

Met UP® makelaars wil ik mijn klanten de makelaar geven die zij verdienen. Respect, openheid en eerlijkheid zijn belangrijke waarden voor ons kantoor. Dat betekent o.a. dat:

· wij gemaakte afspraken altijd nakomen
· wij altijd het belang van onze klanten voorop stellen
· wij voortdurend contact met onze klanten onderhouden
· u een eerlijk advies krijgt over het al dan niet aankopen van een woning
· u een snelle, duidelijke terugkoppeling van alle acties kunt verwachten.

Mijn achtergrond
Al jong wist ik dat ik makelaar wilde worden. De technische, financiële en commerciële kant van het vak gecombineerd met het werken met mensen, sprak me zeer aan. Ik leerde het makelaarsvak in Heemstede en Haarlem. Daarna was ik ruim 10 jaar actief als aankoper van alle soorten onroerend goed voor een grote woningcorporatie in Amsterdam, waarbij ik bijna dagelijks scherp moest onderhandelen met projectontwikkelaars en andere professionals in het vak. In 2006 besloot ik terug te keren naar de makelaardij en startte ik mijn eigen kantoor, omdat ik het echte persoonlijk contact met klanten miste.

Mijn klanten
Naast een optimale begeleiding voor oudere mensen die graag van hun grote dertiger jaren woning naar een kleinere woning als bijvoorbeeld een appartement in Spaarneborgh of de Burghave willen verhuizen, werk ik graag met mensen die ondernemend zijn en die net als ik van aanpakken houden. Ik vorm graag samen een team met mijn klanten, waardoor we het beste resultaat krijgen. Het is daarom belangrijk voor mij dat ik een klik heb met zowel de klant als de woning, dat is de reden dat ik pas na een kennismakingsgesprek besluit of ik de opdracht al dan niet aanneem.

Werkgebied
Ik ben gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de regio Haarlem-Heemstede. Dat wil zeggen dat mijn aandachtsgebied in Heemstede en Haarlem  ligt en ik verder actief ben in Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Bentveld.

Specialisatie
Optimale aankoopbegeleiding en verkoop van huizen en appartementen brengt met zich mee dat een goede makelaar zich specialiseert denk ik. Daarom richten wij ons uitsluitend op aankoop begeleiding als aankoopmakelaar en verkoop van woningen als verkoopmakelaar.
Maar wij gaan verder. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van woningen aan water. Dat wil zeggen; woningen met uitzicht op de flora en fauna van water. 
Ons dochterbedrijf heet dan ook AAN WATER WONEN® makelaars
Daarnaast zijn wij helemaal thuis in Spaarneborgh Heemstede, ook wel de Apenrots genoemd en vindt u ons ook via Spaarneborgh makelaar

Arnoud
Mensen zeggen vaak over mij dat ik energiek, vasthoudend en integer ben. Als ik niet bezig ben met mijn klanten, ben ik het liefst met mijn gezin (mijn vrouw en 2 dochtertjes) op Texel waar ik een vakantiehuisje heb. Even ontspannen in de rust en de natuur om vervolgens er weer voor 200% voor u te zijn. Verder probeer ik drie keer per week te fitnessen, doe ik wekelijks aan yoga en krijg ik tennisles.

Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem contact met mij op om nader kennis te maken!

Office Manager Bianca Ruhaak

Mijn achtergrond
Na mijn studie in het toerisme ben ik gaan werken bij touroperator Club Med. Ik was daar verantwoordelijk voor de inkoop van chartervliegtuigen om onze klanten naar hun geboekte resort te kunnen vervoeren. Na 12 jaar ben ik aan de andere kant gaan zitten, namelijk de airline, en verhuurde de vliegtuigen aan touroperators. Later organiseerde ik speciale vluchten voor bijvoorbeeld de overheid om asielzoekers weer terug te laten vliegen naar hun land of militairen te vervoeren naar een missie. Toen onze kinderen werden geboren, besloot ik dat het tijd werd voor een baan dat niet 24/7 opereerde omdat ik het belangrijk vind mijn tijd te steken in mijn gezin. Arnoud besloot om voor zichzelf te beginnen. Al gauw bleek dit een groot succes en kwam hij handen te kort. Ik zag al gauw dat ik met mijn commercieel en organisatorisch talent een perfecte aanvulling zal zijn in zijn makelaardij. Dit bleek een gouden greep. Samen vullen wij elkaar heel goed aan en dat voelen onze klanten ook. Samen met de klant vormen wij een perfect team om zo tot de ideale aan- of verkoop te komen.

Werkgebied
Ik ben verantwoordelijk voor alle activiteiten op kantoor. Vanaf het eerste telefonisch contact tot het sluiten van het dossier en alle administratieve taken die daartussen liggen. Het ondersteunen van de makelaar maar voornamelijk het aanspreekpunt voor onze toekomstige en bestaande klanten.

Bianca
Mensen zeggen van mij dat ik dingen nuchter kan bekijken, commercieel ben, goed kan organiseren en stressbestendig ben. De helikopterview komt dan goed van pas. Ik kook graag, ik speel wekelijks tennis en ben een aantal uren per week te vinden op de sportschool. Verder ga ik graag met het gezin ontspannen op Texel, cultuur snuiven in een stad of heerlijk uitwaaien op het strand en in de bossen.

Benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem contact met mij op om nader kennis te maken!

Neem direct contact op met UP® makelaars

023 - 71 00 550