Wie zijn up makelaars

UP® makelaars is ontstaan uit een visie.

Makelaars met een visie

What's UP is hoe UP makelaars graag optreden als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar of taxateur. In iedere regio zijn grote makelaarskantoren te vinden, veelal met veel personeel en in een aantal gevallen ook met vestigingen in meerdere steden of dorpen.

UP® makelaars is anders, velen zeggen beter. 

Vele kleinere makelaarskantoren merkten uit referenties en beoordelingen dat hun manier van werken tot de beste behoren. Mogelijk is dat omdat wij veel aandacht aan iedere opdracht kunnen besteden. Omdat wij alle tijd hebben voor onze opdrachten, kunnen wij ook echt gebruik maken van ons enorme netwerk.

Juist doordat wij allemaal kleinere zelfstandigen zijn, kunnen wij het aantal opdrachten beperkt houden. Zo hebben wij allemaal een maximum in gelijktijdig te koop staande woningen.

Dit maakte ons “United Professionals”.

Er ontbrak nog een klein ding; een gezamenlijke uitstraling naar buiten om de kwaliteit ook meer te etaleren. U begrijpt het al, zo ontstond United Professionals makelaars, nu het geregistreerde merk UP® makelaars. Een platform voor zelfstandige makelaars met alleen een gezamenlijke vlag en een beproefde eigen marketingformule.

Daarom hebben wij besloten meer goede makelaars te zoeken die samen, binnen één goed netwerk, de beste aankopen en verkopen van woningen kunnen realiseren.

Momenteel zijn wij op zoek naar (K)RMT makelaars die onze visie op een goed, stevig netwerk onderschrijven. Zowel voor UP® makelaars als voor AAN WATER WONEN® makelaars
Onze eerste gedachte gaat uit naar makelaars in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Amsterdam, het Gooi en de Haarlemmermeer.
Wil jij je vestigen in een omliggende locatie binnen het Randstedelijk gebied, ook dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek.