Aankoop begeleiding aankoopmakelaar Heemstede

Zoekt jij een huis in de regio heemstede?

Aankoop begeleiding aankoopmakelaar Heemstede

Aankoop begeleiding laat je uitvoeren door de aankoopmakelaar  Heemstede. UP makelaars Heemstede wordt gerund door Arnoud Ruhaak. Deze aankoopmakelaar is zelf opgegroeid in Heemstede en kent ieder straatje en steegje in Heemstede. Wij kopen als aankoopmakelaar in Heemstede heel veel huizen aan. Zelfs nu tegen soms heel mooie prijzen. 

Maar misschien nog wel veel belangrijker; Onze aankoopmakelaar van UP makelaars Heemstede adviseert soms ook om een huis NIET te kopen!


Zoek jij een goede, degelijke makelaar die er voor jou alles uit weet te halen, maak dan een afspraak met UP makelaars Heemstede voor een kennismaking.

UP® makelaars is volledig thuis in de regio Heemstede/Haarlem: Wij  wonen en werken er al jaren en kennen deze regio's door en door! Daardoor zijn al onze makelaars als geen ander in staat om uw woonwensen te matchen met het aanbod. 

Aankoop begeleiding is een mooi deel van ons vak, aldus de aankoopmakelaar UP makelaars Heemstede

Wij gaan proactief op zoek naar dat ene huis voor u. Als aankoopmakelaar in Heemstede doen wij meer dan wachten tot jouw droomhuis op Funda staat. Op dat moment ben je niet de enige die dit huis ziet. En het zou toch jammer zijn wanneer het huis van jouw keuze net is verkocht...
Daarom begeleiden wij onze cliënten in het actief benaderen van de markt. Zo weten wij met regelmaat al huizen aan te kopen voordat deze op Funda terechtkomen.

Bij het zoeken naar uw droomhuis kijken we altijd net even verder. Bijvoorbeeld naar de bouwkundige toestand van een woning of eventuele juridische haken en ogen. En dat is fijn, want als u verliefd bent op een huis, heeft u daar geen oog meer voor.
En natuurlijk kunt u ervan op aan dat we scherp onderhandelen over de vraagprijs, zodat u niet teveel betaalt.

Soms geven we ook het advies om een woning niet aan te kopen. Dit kan in bepaalde gevallen de juiste beslissing zijn. We bespreken dit altijd open en eerlijk. Uw belang staat immers voorop.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

023 - 71 00 550