UP makelaars aankoopmakelaar Heemstede

Zoek jij een huis in de regio Heemstede?

Aankoop makelaardij Heemstede

UP makelaars, noem ze maar de aankoopmakelaar van Heemstede. Zoek jij aankoopbegeleiding door een aankoopmakelaar die zich specialiseerde in Heemstede?
Dan ben je hier helemaal aan het goede adres. De aankoopmakelaar van UP makelaars Heemstede woont al bijna zijn hele leven in Heemstede. Zo kent hij iedere straat en ieder steegje. 

Als jij een aankoopmakelaar zoekt, waarom zou je dan zomaar een aankoopmakelaar kiezen?! Kies de aankoopmakelaar van UP makelaars Heemstede.

Het kopen van een huis doet u niet zomaar: het is voor iedereen een grote stap en er komt veel bij kijken. Een onafhankelijk en deskundig adviseur kan u behoeden voor een miskoop, een te hoge prijs en allerlei problemen achteraf.

UP® makelaars is volledig thuis in de regio Heemstede/Haarlem en het Gooi : Wij  wonen en werken er al jaren en kennen deze regio's door en door! Daardoor zijn al onze makelaars als geen ander in staat om uw woonwensen te matchen met het aanbod. 

Aankoop begeleiding is een mooi deel van ons vak

Wij gaan proactief op zoek naar dat ene huis voor u. Wij doen meer dan wachten tot uw droomhuis op Funda staat. Op dat moment bent u namelijk niet de enige die dit huis ziet. En het zou toch jammer zijn wanneer het huis van uw keuze net is verkocht...
Daarom begeleiden wij onze cliënten in het actief benaderen van de markt. Zo weten wij met regelmaat al huizen aan te kopen voordat deze op Funda terechtkomen.

Bij het zoeken naar uw droomhuis kijken we altijd net even verder. Bijvoorbeeld naar de bouwkundige toestand van een woning of eventuele juridische haken en ogen. En dat is fijn, want als u verliefd bent op een huis, heeft u daar geen oog meer voor.
En natuurlijk kunt u ervan op aan dat we scherp onderhandelen over de vraagprijs, zodat u niet teveel betaalt.

Soms geven we ook het advies om een woning niet aan te kopen. Dit kan in bepaalde gevallen de juiste beslissing zijn. We bespreken dit altijd open en eerlijk. Uw belang staat immers voorop.

Pepijn Kempes: "Zeer goede hulp bij het zoeken van onze woning in Haarlem. Arnoud en Bianca zijn zeer alert, geven open en duidelijk advies en Arnoud heeft een belangrijke rol gespeeld in onze biedingen. Een prettige sparringspartner om bij een woningbezoek erbij te hebben."

Nico: "Hans-Pieter heeft ons zeer professioneel geholpen. Knap hoe hij door zijn persoonlijke aanpak tot een passend en kwalitatief hoogstaand advies weet te komen. Hans-Pieter zal voor ons ook de verkoop van onze huidige woning organiseren."


Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

023 - 71 00 550