30-er jaren half vrijstaande villa Heemstede Landzichtlaan 28 UP makelaars

Heemstede

UP® makelaars Oranjestraat 1, Haarlem

30-er jaren half vrijstaande villa Heemstede Landzichtlaan 28 UP makelaars Heemstede

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een breed half vrijstaand huis met een praktijkruimte met eigen entree, om de hoek van het centrum van Heemstede? Dan mag ik je binnenkort misschien feliciteren met jouw mooie aankoop.
Ik laat je graag deze charmante woning met openhaard, parket, erker, suite stel en openslaande deuren zien. De 2e etage kun je zelf verder indelen, de bestemming laat zelfs een hogere nok toe.

Indeling

Begane grond: Entree, portaal, gang, trapkast, toilet met fonteintje, uitgebouwde woonkamer met erker, open haard, parketvloer, suite stel en openslaande deuren naar tuin. De ruime keuken kan worden gesloten richting de woonkamer met openslaande deuren. De uitbouw geeft het binnendoor entree naar de zelfstandige praktijkruimte.
De zelfstandige praktijkruimte is voor derden bereikbaar via een afsluitbare poort en heeft de volgende indeling: Entree, portaal, toilet met fonteintje, voorkamer met deur naar tuin, mooie lichte praktijkruimte met veel glas en openslaande deuren naar de tuin.

1e Etage: Overloop, voorslaapkamer met balkon en inbouwkasten, achterslaapkamer met openslaande deuren en inbouwkast, 2e achterslaapkamer, apart toilet en een complete badkamer met ligbad, douche en wastafel meubel.

2e Etage: Loftachtige slaapkamer met een eigen wastafel, veel bergruimte en een aansluiting voor wasmachine en droger.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Refresh to make it work.

Deel op social media