appartement Spaarneborgh Heemstede Offenbachlaan 22 UP makelaars

Heemstede

vraagprijs

€ 350.000

UP® makelaars Javalaan 30, Heemstede

appartement Spaarneborgh Heemstede Offenbachlaan 22 UP makelaars Heemstede

Omschrijving

*** UP® makelaars verkocht dit Spaarneborgh appartement via haar specialisatie AAN WATER WONEN® makelaars ***

AAN WATER WONEN; Graag aan de Offenbachlaan 22!

Het een na grootste type 3-kamer appartement met terras op het Zuiden. Vanuit uw stoel kijkt u over de parkachtige tuin op het Heemsteeds kanaal waar u ’s zomers van de watervogels en de bootjes geniet en ’s winters misschien van de schaatsers. Achter het water liggen weilanden en landgoed Hageveld. De woning ligt op een hoek, wat u ’s zomers veel privacy verschaft op uw terras. Verder kunt u de vrijwel originele woning naar eigen smaak aanpassen. De ramen en kozijnen zijn al wel vernieuwd en voorzien van isolatieglas.

Indeling
Begane grond: Een fraai entree met videocamera waar u uw gasten kunt zien alvorens de deur te openen, in de hal treft u een trap en een lift;
2e Etage: Entree, ruime hal, L-vormige woonkamer met schuifdeur naar het heerlijke zonneterras op het Zuiden. Doordat de woning iets naar achter springt, blijft u beschut van een mogelijke koude oostenwind.  Aan de andere zijde treft u de ruime, originele keuken en een kleine gang naar twee ruime slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche en een apart toilet met fonteintje.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 350.000
Refresh to make it work.

Deel op social media