Appartement te koop De Burghave; Provincienlaan 7D45 Heemstede

Heemstede

UP makelaars Heemstede Javalaan 30, Heemstede

Appartement te koop De Burghave; Provincienlaan 7D45 Heemstede HEEMSTEDE

Omschrijving

UPmarket wonen in De Burghave, Toren 7
Op een geweldige plek in Toren 7 met uitzicht op de parkachtige tuin, ’t Grotstuk en deels op de Provinciënlaan ligt dit keurige 2-kamer-hoekappartement op de 4e etage.

Het appartement ziet er keurig uit en kan zo betrokken worden. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en ziet er net zo netjes uit als het aparte toilet.
Zowel vanuit de woonkamer, als vanuit uw slaapkamer stapt u zo uw loggia balkon op. In de woonkamer kunt u kiezen voor het zeer rustige uitzicht, maar via het zijraam kunt u ook de reuring van de Provinciënlaan bekijken. Ook vanuit de keuken heeft u dit gezellig uitzicht.

Dit verzorgde en luxe SERVICE-appartementencomplex, De Burghave, beschikt over een uitstekende professionele service en is van alle gemakken voorzien.

In Residentie De Burghave kunt u gebruik maken van diverse FACILITEITEN. In het RESTAURANT kunt u dagelijks genieten van een uitgebreid keuzemenu, ook samen met uw gasten. Vindt u het leuk andere bewoners te leren kennen, dan kiest u voor de formule 'table d'hôte', waarbij u aan tafel zit met andere bewoners. Heeft u geen zin om te koken, maar blijft u liever thuis eten, dan bestelt u de maaltijdservice aan huis. Alle maaltijden worden bereid in de eigen keuken van De Burghave en worden tegen kostprijs geleverd. Regelmatig worden culinaire thema-avonden georganiseerd zoals een wildbuffet, aspergebuffet, stamppottenbuffet, pannenkoekenavond en Indisch buffet. Ook de high-tea is altijd een groot succes.
De TECHNISCHE DIENST is beschikbaar voor hulp bij kleine klussen in en om het huis. Een rustig en veilig idee is de aanwezigheid van een persoonlijke ALARMERING voor directe hulp bij noodgevallen. Ook is er overdag regelmatig een buurtteam van Zorgbalans aanwezig.
De LOGEERKAMERS en kleine appartementen, de zogenaamde “studio's” voor familie maken het mogelijk uw familie en vrienden voor meerdere dagen uit te nodigen tegen een kleine vergoeding. Verder is er in de serviceflat een fitnessruimte, bibliotheek, kapsalon, pedicure, opticien, fysiotherapeut met eigen behandelkamer, wasserette, aperitief-bar, snookertafel, gemeenschappelijke parktuin met terrassen en jeu-de-boules-baan. De bewoners kunnen deelnemen aan de wekelijkse gym en yoga.
In De Burghave worden allerlei activiteiten georganiseerd als: gezellige bridge-drives, lezingen, concerten, modeshows, film en de wekelijkse zaterdagmiddagborrel.
De gewilde residentie is centraal gelegen in Heemstede, op loopafstand van de gezellige winkels en terrassen aan de Raadhuisstraat en Binnenweg en wandelbos Groenendaal. Het openbaar vervoer stopt er direct voor de deur.

Kortom: “De Burghave” is UPmarket wonen in een veilige omgeving.

• Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas.
• Uitstekend onderhouden gebouw met optimale service o.a:
- receptie, 24-uurs alarmeringssysteem, technische dienst;
- kapper, wasserette, bibliotheek, internetcafé, gymzaal, snooker- en leestafel;
- gebruik van de gemeenschappelijke tuin;
- mogelijkheid logeerkamers te huren voor gasten;
- mogelijkheid om van het restaurant gebruik te maken of maaltijd aan huis te laten bezorgen
• Eenmalig entreegeld € 3.594,00 voor het appartement
• Servicekosten € 691,80 per maand exclusief en energiekosten € 127,20 TOTAAL € 819,00 per maand.
• In de directe nabijheid van winkels, openbaar vervoer en het wandelbos Groenendaal.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingdirect
Bouw vorm
Soort appartementportiekflat
Bouwjaar1.972
Bouwvormbestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte76 m²
Inhoud251 m³
Verdiepingen1
Begane grond
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Keukeninbouwapparatuur, dichte keuken
OverigeRuimtentoilet, loggia, overloop, douche, berging, hal
Tuin
Hoofdtuinzonneterras
Achteromnee
Totale oppervlakte5 m²
Energie
Dak typeplat dak
Dak materiaalplat dak
Refresh to make it work.

Deel op social media