Overboslaan, vrijstaande villa te koop in Heemstede

Heemstede

UP® makelaars Oranjestraat 1, Haarlem

Overboslaan, vrijstaande villa te koop in Heemstede  Heemstede

Omschrijving

AAN WATER WONEN; Graag aan de Overboslaan 31!

Levensloop bestendig wonen op een fantastische plek in Heemstede. Wilt u dat ook, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging van deze UPmarket woning.

Aan het einde van een “Cul-de-sac” vindt u deze heerlijk rustig gelegen vrijstaande villa met ruim 190 m2 woonoppervlak en een net label C. De woning wordt voor de helft omringd door water en ligt op een perceel eigen grond van maar liefst 686 m2. De tuin is ZuidWest georienteerd.

Op de oprit is plek voor meerdere auto’s, terwijl de ingebouwde garage en carport ook nog beschutte plekken bieden voor ieder één auto. Vanuit uw tuin loopt u zo het jaagpad op voor bijvoorbeeld een wandelingetje met de hond.

Door een uitgebouwde kamer aan de achterzijde is er een mogelijkheid ontstaan om beneden te slapen, een mooi royaal atelier te hebben of kantoor te houden. Bij de uitgebouwde kamer is tevens een badkamer aangebracht.

Verder is er op de parterre onder andere een gezellige woonkamer met gashaard, een eethoek en een royale keuken. De keuken is rechtstreeks vanaf de oprit bereikbaar en de inpandige garage is via een deur verbonden met het huis. Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers, een grote- en een kleine badkamer. Via een losse trap bereikt u de zolderberging.

De Overboslaan ligt op loopafstand van winkels, scholen, sportvelden en de Haarlemmerhout.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media