appartement Spaarneborgh Heemstede Offenbachlaan 22 UP makelaars

Heemstede

UP® makelaars Oranjestraat 1, Haarlem

appartement Spaarneborgh Heemstede Offenbachlaan 22 UP makelaars Heemstede

Omschrijving

*** UP® makelaars verkocht dit Spaarneborgh appartement via haar specialisatie AAN WATER WONEN® makelaars ***

AAN WATER WONEN; Graag aan de Offenbachlaan 22!

Het een na grootste type 3-kamer appartement met terras op het Zuiden. Vanuit uw stoel kijkt u over de parkachtige tuin op het Heemsteeds kanaal waar u ’s zomers van de watervogels en de bootjes geniet en ’s winters misschien van de schaatsers. Achter het water liggen weilanden en landgoed Hageveld. De woning ligt op een hoek, wat u ’s zomers veel privacy verschaft op uw terras. Verder kunt u de vrijwel originele woning naar eigen smaak aanpassen. De ramen en kozijnen zijn al wel vernieuwd en voorzien van isolatieglas.

Indeling
Begane grond: Een fraai entree met videocamera waar u uw gasten kunt zien alvorens de deur te openen, in de hal treft u een trap en een lift;
2e Etage: Entree, ruime hal, L-vormige woonkamer met schuifdeur naar het heerlijke zonneterras op het Zuiden. Doordat de woning iets naar achter springt, blijft u beschut van een mogelijke koude oostenwind.  Aan de andere zijde treft u de ruime, originele keuken en een kleine gang naar twee ruime slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche en een apart toilet met fonteintje.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Refresh to make it work.

Deel op social media