appartement Spaarneborgh Heemstede Offenbachlaan ong UP makelaars

Heemstede

UP® makelaars Oranjestraat 1, Haarlem

appartement Spaarneborgh Heemstede Offenbachlaan ong UP makelaars Heemstede

Omschrijving

*** UP® makelaars verkocht dit Spaarneborgh appartement via haar specialisatie AAN WATER WONEN® makelaars ***

AAN WATER WONEN; Graag in Spaarneborgh aan de Offenbachlaan (stille opdracht).

Als Spaarneborgh makelaar kom je veel appartementen in Spaarneborgh tegen. Soms raakt de indeling of ligging van het object je in het bijzonder, net als deze keer.

Bijna 20 jaar heeft de vorige bewoner genoten van deze parel van bijna 120m2. Niet alleen van het prachtige uitzicht vanaf de beide terrassen. Ook de versprongen woon-/eetkamer geeft het gevoel dat je in een 4-kamer-appartement bent. Vele gelijkgestemde mensen om je heen in een veilige, rustige omgeving en dat prachtige uitzicht waar je nooit op uitgekeken raakt.

Als zij met haar autootje aan kwam rijden was er altijd wel een plekje vlak bij de deur, bovendien huurde zij een plaats in de parkeergarage zodat haar auto altijd veilig en droog kon staan als zij hem een tijdje niet gebruikte.

Al vroeg in de lente tot laat in de herfst genoot zij van haar ontbijtje en de koffie op het terras voor haar woonkamer. Net als de lunch, dat was ook zo’n moment om even lekker van het zonnetje te genieten en als de zon dan echt warm werd, draaide deze weg en zag zij de zon weerkaatsen op het haventje voor haar. De ene keer zag zij hoe mensen het dekzeil weer van hun boot haalden en deze lekker gingen poetsen en op andere momenten was het een komen en gaan van boten van verschillend formaat. Verderop, voorbij de weilanden met koeien, op het Spaarne kon het ook zo gezellig druk zijn met bootjes. Van die hele grote zeilboten met staande masten, luxe motorboten en de leukste pieremegoggels. Ja het was goed toeven in dit 3 kamer hoek-appartement met dat uitzicht vanaf de terrassen en vanuit de woon- en eetkamer.
En als de kinderen met kleinkinderen langs kwamen was er voldoende ruimte in de keuken om gezellig met elkaar iets lekkers op tafel te krijgen. Ook bleven de kleinkinderen wel eens slapen, ja in de 2e slaapkamer is ruimte genoeg voor die slaapbank.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Refresh to make it work.

Deel op social media