Couperusweg 11

Hilversum

vraagprijs

€ 1.595.000 Kosten koper

UP makelaars Gooi Fransepad 7, Blaricum

Couperusweg 11 HILVERSUM

Omschrijving

Verscholen achter een lange oprit aan een zeer rustige straat staat deze ruime en karakteristieke villa Zeezicht.
De woning is in 2005 gerenoveerd en aangepast aan de huidige woonwensen waarbij de historische charme is behouden/ aangebracht is. Zoals hoge plafonds met fraaie ornamenten en fraai houtsnijwerk.
Het huis staat op een bijzonder vrij gelegen perceel en heeft een royale tuin met meerdere schuren en meerdere terrassen.
Parkeren op eigen terrein is ook geen probleem.

Indeling
Begane grond: entree, tochtportaal, lange hal, ruime en lichte woonkamer met gezellige open haard en een speelse aanbouw met veel glas en openslaande deuren naar het terras, werkkamer, wc met wastafeltje, gezellige keuken met deur naar de achtergelegen patio, toegang tot de kelder, toegang tot de garage, royale eetkamer aan de voorzijde. De woonkamer, eetkamer en werkkamer zijn voorzien van een fraaie visgraat parketvloer en prachtige hoge plafonds met ornamenten. De garage geeft toegang tot de patio achter en tot een kleine schuur/berging.
1e verdieping: aan de royale overloop liggen 4 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar het dakterras. De 2 kamers achter zijn met elkaar verbonden middels een kleinere doorgang met wastafel en 2e wc. Hier kan eventueel een extra badkamer gemaakt worden. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel en 3e wc.
2e verdieping: via een vaste trap komt u op de overloop met hieraan 2 ruime sfeervolle slaapkamers onder het schuine dak en de 2e badkamer welke voorzien is van douche, wastafel en de 4e wc.

De tuin: de zeer vrij gelegen tuin met optimale privacy heeft diverse terrassen, is zonnig, maar biedt indien gewenst ook schaduw met volgroeide bomen en heeft aan de voorzijde parkeer ruimte voor meerdere auto’s. De oprit is afgesloten middels een elektrisch toegangshek met afstandsbediening.

De locatie zo midden, maar toch aan de rand van Hilversum is ideaal. Het centrum, stadspark “de oude haven”, het Corversbos en winkels zijn allemaal lopend te bereiken en ook diverse lagere en middelbare scholen liggen op een steenworp afstand. Het (intercity) NS station op enkele minuten fietsen. Ook de A1, A2 en A27 zijn goed bereikbaar.

Kenmerken:
- De buurt maakt deel uit van het Noordwestelijk Villagebied en is een beschermd stads- en dorpsgezicht.
- Het energielabel uit 2020 is E.
- In 2023 zijn 17 zonnepanelen aangebracht.
- Woonoppervlak ca 259m²
- Perceel 1080 m²
- De woning is voorzien van een alarm systeem.
- ouderdomsclausule van toepassing

Onder voorbehoud gunning eigenaar.
Oplevering in overleg.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak zodat u de sfeer van dit fijne woonhuis zelf kunt proeven

Specificaties

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.595.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media

Plan bezichtiging
voor: Couperusweg 11

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy