Kerklaan 36

Laren

Kerklaan 36 LAREN

Omschrijving

Aan een rustige groene laan op loopafstand van het gezellige centrum, sportvelden en natuurgebied gelegen royale helft van dubbele villa met lekker lichte woonkamer met open haard, 4 slaapkamers, een diepe en vrij gelegen achtertuin op het zuid/zuidwesten, een garage en veel parkeerruimte op de oprit.

Indeling
Begane grond: entree, meterkast, modern toilet met wastafeltje, aan de voorzijde de open keuken en de bijkeuken met de opstelplaats voor de wasmachine en droger, bergruimte en een extra deur naar de voortuin. De tuingerichte woonkamer met open haard heeft zowel aan de zijkant als aan de tuinkant een grote raampartij waardoor de woonkamer erg licht is en de tuin goed in beeld. Tussen de woonkamer en de garage is een ruime aanbouw met veel ramen en een loopdeur naar de tuin welke uitstekend dienst kan doen als eetkamer, speelkamer of werkkamer.

Eerste verdieping: ruime overloop, separaat modern toilet met wastafeltje, moderne badkamer met inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde en een zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde.

Tweede verdieping: overloop, een bergruimte aan de voorzijde en een bergruimte met de cv-opstelling aan de achterzijde en de vierde ruime slaapkamer.

Aan de zijkant van de woning achteraan de oprit is de garage met een loopdeur naar de tuin en aansluitend een aangebouwde stenen bergruimte. Achter in de tuin staat een vrijstaande houten schuur.
De diepe achtertuin ligt op het zuid/zuidwesten, is zonnig en vrij gelegen.

In de nabije omgeving is het gezellige centrum van Laren, bassischolen, het hertenkamp en diverse sportaccommodaties te vinden.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van de woning is ca 164 m².
- Overig inpandige ruimte is ca 31 m².
- Perceeloppervlakte 466 m².
- Voor de woning is het energielabel C.
- In de stookruimte en plafond van de garage is asbest verwerkt.
- In de koopovereenkomst zal de niet zelf bewoning clausule en ouderdomsclausule worden opgenomen.

Bent u benieuwd geworden naar deze goed ingedeelde en fantastisch gelegen woning en wilt u hier graag komen wonen? Bel dan snel voor een afspraak.

Oplevering in overleg

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media